top of page
Ansatte
Are Bye

Are Bye

Fredrikstad-patriot som elsker film, sport, bil og båt. Lagt opp som amerikansk fotballspiller, men har fortsatt overdreven tro på egne ferdigheter. Gleder seg til balldagen hele året. Rutinert journalist som underviser i mediefag på alle trinn.

Gro Strøm

Gro Strøm

Grafiker som lever og ånder for farger, komposisjon og lekre fonter. Estetiker med kjapp replikk, og et elsk/hat-forhold til egen skritteller. Smiler og ler mye mens hun underviser i mediefag og engelsk - bare alle holder seg unna skrifttypen comic sans.

Dino Mulac

Dino Mulac

Disiplinert type med godt humør og stor arbeidskapasitet. Har sans for orden og system, og kan vise til A-kamper for FFK. Utpreget konkurranseinstinkt, og elsker å vinne uansett om det gjelder Kahoot, bordtennis eller natursti. Underviser nesten i alt (religion, historie, samfunnsfag og kroppsøving).

Øyvind Børven

Øyvind Børven

Rappende rektor som brenner for skoleutvikling. Bobler over av ideer og inspirasjon, og er notorisk utålmodig i jakten på bedre resultater. Elsker å se at elever og lærere trives og lykkes. Har det aller best midt i klasserommet, og underviser i mediefag.

Espen Gangfløt

Espen Gangfløt

Han smilende fyren du sannsynligvis møter i skranken ved ankomst skolen. Teknisk guru som finner ut av det aller meste om han må skru det i atomer, eller «hacke» det på plass igjen. Glad i droner og dingser. Bevarer alltid roen, bortsett fra når Stjernen scorer.

Liv Bakke

Liv Bakke

Hola senorita! Hører du spanske fraser, høyhælt klakking og sydlandsk latter er hun på vei til et klasserom nær deg. Med et energinivå vi andre bare kan drømme om forberedes timer på opptil flere skoler samtidig som det diskuteres eksotiske oppskrifter.

Martine Løkke Hanstad

Martine Løkke Hanstad

Samfunnsengasjert særping med humor og evne til å få elever interessert i temaer de trodde de ikke likte. Både politikk, Ibsen og norrøne guder formidles med smittende entusiasme. Underviser i samfunnsfag, religion og norsk - men helst ikke på likt.

Lars-Gøran Moen

Lars-Gøran Moen

Naturens mann liker seg i telt året rundt - bare det er langt nok. Denne fuglekikkende tometeren synger også i band, og sier aldri nei til et måltid eller tre. Et skikkelig ja-menneske som viser omsorg for både elever og kollegaer.

Leif Morten Midtlyng

Leif Morten Midtlyng

Dreven daglig leder med sans for alt som har hjul og går fort. Tilbakelegger gjerne flere mil på en helg enn folk flest gjør på en sommerferie. Rekker allikevel å dreie nye stolben i garasjen, å oppdatere smart-hjemmet, og å steke stenovnspizza i hagen.

Bjørn Espen Johannessen

Bjørn Espen Johannessen

Sympatisk fyr som alltid går i svart fra topp til tå. Vandrer gjerne hvileløst rundt med militærstøvler og pilotbriller i jakt på en overdimensjonert vinkel eller linjal. Både lager og spiller dataspill, og evner å forklare komplisert matematikk på en enkel måte.

Akademiet

Akademiet

Rett og slett bare en logo, men vi synes den gjør seg på siden sammen med resten av oss.

bottom of page