top of page
  • Julian Nilsen

Kan Fredrikstad skape Norges neste superstjerne?


Julian Nilsen mener ungdommen vil produsere egen musikk. FOTO: Faksimile Fredriksstad Blad/Colorbox

Ungdommen i Fredrikstad trenger et sted å være kreativ og produktiv. Et musikkstudio de kan bruke gratis hadde gjort det mulig for ungdommen til å få ut all den kreativiteten de sitter med.

Musikkmiljøet i Fredrikstad er kjempestort blant unge, men mange har ikke mulighet til å spille inn musikken de lager i en bra kvalitet. Et musikkstudio vil også få all musikkinteressert ungdom til et sted hvor de kan bli kjent med hverandre, hjelpe hverandre og bli bedre. Hvem vet plutselig har vi en ny Staysman?

Hvis vi ser på byer som Chicago i USA har ungdomssentre med musikkanlegg senket kriminaliteten blant de unge ganske drastisk i de byområdene hvor sentrene ligger. Vi ser også at det har kommet mange artister ut av de områdene som Juice WRLD, en av verdens største artister kom ut av disse nabolagene.

Antall unge som ruser seg i Fredrikstad er ganske stort, og et studio kan hjelpe de tallene å synke ganske drastisk, samtidig som det utvikler musikk-kulturen i byen vår. En by med bra musikk-kultur kan produsere større artister som da kan hjelpe byen med å få flere turister hit. Et studio er ikke bare en investering i ungdommen, men en investering i fremtiden.


Dette innlegget er også publisert hos Fredriksstad Blad.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page